De gemiddelde prijs per vierkante meter in Spoorzone Zuid is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Spoorzone Zuid
0.8%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Spoorzone Zuid is
41%
De waarde van woningen in Spoorzone Zuid zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Spoorzone Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Spoorzone Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Spoorzone Zuid het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Tilburg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Spoorzone Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Spoorzone Zuid in Tilburg?

Een huis kopen in Spoorzone Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Spoorzone Zuid in Tilburg.

In de buurt Spoorzone Zuid in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,663 bewoners per vierkante kilometer en 1,180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Spoorzone Zuid zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 33% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.