De gemiddelde vierkantemeterprijs in Witbrant is € 3,659/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Witbrant
3.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Witbrant is
25%
De prijzen van huizen in Witbrant zijn het afgelopen jaar gegroeid met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Witbrant.

Als bezitter van een huis in Witbrant zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,659 per vierkante meter. Hiermee doet Witbrant het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Tilburg. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Witbrant voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Witbrant in Tilburg?

Een huis kopen in Witbrant is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Witbrant in Tilburg.

In de wijk Witbrant in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,733 bewoners per vierkante kilometer en 1,230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Witbrant zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 475 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.