De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bitswijk is € 3,165/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bitswijk
5.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bitswijk is
22%
De woningwaardes in Bitswijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bitswijk.

Met een woning in Bitswijk zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,165 per vierkante meter. Hiermee doet Bitswijk het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Uden. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,415 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bitswijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bitswijk in Uden?

Een huis kopen in Bitswijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bitswijk in Uden.

In de buurt Bitswijk in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,973 inwoners per vierkante kilometer en 1,735 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bitswijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 610 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.