De gemiddelde vierkantemeterprijs in Moleneind-Groenewoud is € 3,683/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Moleneind-Groenewoud
-0.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Moleneind-Groenewoud is
34%
De prijzen van huizen in Moleneind-Groenewoud zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Moleneind-Groenewoud.

Als bezitter van een huis in Moleneind-Groenewoud zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,683 per vierkante meter. Hiermee doet Moleneind-Groenewoud het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Uden. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,407 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Moleneind-Groenewoud voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Moleneind-Groenewoud in Uden?

Een huis kopen in Moleneind-Groenewoud is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Moleneind-Groenewoud in Uden.

In de wijk Moleneind-Groenewoud in Uden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,415 bewoners per vierkante kilometer en 620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Moleneind-Groenewoud zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Uden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.