De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bleekstraat en omgeving is € 7,310/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Bleekstraat en omgeving
10.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bleekstraat en omgeving is
43%
De woningwaardes in Bleekstraat en omgeving zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
34.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bleekstraat en omgeving.

Als je investeert in een huis in Bleekstraat en omgeving zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 34.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,310 per vierkante meter. Hiermee doet Bleekstraat en omgeving het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Utrecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bleekstraat en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bleekstraat en omgeving in Utrecht?

Een huis kopen in Bleekstraat en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bleekstraat en omgeving in Utrecht.

In de wijk Bleekstraat en omgeving in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,658 mensen per vierkante kilometer en 355 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bleekstraat en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.