De gemiddelde vierkantemeterprijs in Halve Maan-Noord is € 5,479/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Halve Maan-Noord
5.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Halve Maan-Noord is
37%
De woningwaardes in Halve Maan-Noord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Halve Maan-Noord.

Als je investeert in een huis in Halve Maan-Noord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,479 per vierkante meter. Hiermee doet Halve Maan-Noord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Utrecht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Halve Maan-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Halve Maan-Noord in Utrecht?

Een huis kopen in Halve Maan-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Halve Maan-Noord in Utrecht.

In de wijk Halve Maan-Noord in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,336 mensen per vierkante kilometer en 870 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Halve Maan-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 270 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.