De gemiddelde vierkantemeterprijs in Lombok-West is € 5,952/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Lombok-West
9.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Lombok-West is
47%
De woningwaardes in Lombok-West zijn het afgelopen jaar gedaald met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Lombok-West.

Als bezitter van een huis in Lombok-West zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde daalde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,952 per vierkante meter. Hiermee doet Lombok-West het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Utrecht. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Lombok-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Lombok-West in Utrecht?

Een huis kopen in Lombok-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lombok-West in Utrecht.

In de wijk Lombok-West in Utrecht is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 17,976 bewoners per vierkante kilometer en 2,975 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Lombok-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 540 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.