De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuw Hoograven-Noord is € 5,230/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuw Hoograven-Noord
10.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nieuw Hoograven-Noord is
35%
De woningwaardes in Nieuw Hoograven-Noord zijn het afgelopen jaar gedaald met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nieuw Hoograven-Noord.

Als je een huis koopt in Nieuw Hoograven-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde daalde het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,230 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw Hoograven-Noord het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Utrecht. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuw Hoograven-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuw Hoograven-Noord in Utrecht?

Een huis kopen in Nieuw Hoograven-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw Hoograven-Noord in Utrecht.

In de wijk Nieuw Hoograven-Noord in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,732 inwoners per vierkante kilometer en 1,195 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nieuw Hoograven-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.