De gemiddelde prijs per vierkante meter in Prins Bernhardplein en omgeving is € 6,081/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Prins Bernhardplein en omgeving
8.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Prins Bernhardplein en omgeving is
37%
De huizenprijzen in Prins Bernhardplein en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Prins Bernhardplein en omgeving.

Als woningbezitter in Prins Bernhardplein en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,081 per vierkante meter. Hiermee doet Prins Bernhardplein en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Utrecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Prins Bernhardplein en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Prins Bernhardplein en omgeving in Utrecht?

Een huis kopen in Prins Bernhardplein en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Prins Bernhardplein en omgeving in Utrecht.

In de buurt Prins Bernhardplein en omgeving in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,549 mensen per vierkante kilometer en 1,870 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Prins Bernhardplein en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 495 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.