De lokale huizenmarkt in Vleuterweide-Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Vleuterweide-Zuid zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,141 per vierkante meter. Hiermee doet Vleuterweide-Zuid het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Utrecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 5,302 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vleuterweide-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Vleuterweide-Zuid in Vleuten?

Een huis kopen in Vleuterweide-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vleuterweide-Zuid in Vleuten.

In de buurt Vleuterweide-Zuid in Vleuten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,187 bewoners per vierkante kilometer en 1,565 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vleuterweide-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,080 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 33% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 4% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vleuten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.