De gemiddelde prijs per vierkante meter in Het Gegraaf is € 3,078/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Het Gegraaf
2.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Het Gegraaf is
25%
De huizenprijzen in Het Gegraaf zijn het afgelopen jaar gestegen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Het Gegraaf.

Als je woningbezitter wordt in Het Gegraaf zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,078 per vierkante meter. Hiermee doet Het Gegraaf het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Valkenswaard. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Het Gegraaf achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Het Gegraaf in Valkenswaard?

Een huis kopen in Het Gegraaf is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Gegraaf in Valkenswaard.

In de buurt Het Gegraaf in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,617 bewoners per vierkante kilometer en 1,370 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Het Gegraaf zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.