De gemiddelde prijs per vierkante meter in Turfberg-Noord is € 3,676/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Turfberg-Noord
-0.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Turfberg-Noord is
25%
De waarde van woningen in Turfberg-Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Turfberg-Noord.

Met een woning in Turfberg-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,676 per vierkante meter. Hiermee doet Turfberg-Noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Valkenswaard. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Turfberg-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Turfberg-Noord in Valkenswaard?

Een huis kopen in Turfberg-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Turfberg-Noord in Valkenswaard.

In de buurt Turfberg-Noord in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,310 inwoners per vierkante kilometer en 805 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Turfberg-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.