De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide
7.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide is
21%
De woningprijzen in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Valkenswaard. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,649 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide in Valkenswaard?

Een huis kopen in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide in Valkenswaard.

In de buurt Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide in Valkenswaard is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 23 mensen per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenswaard on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.