De gemiddelde vierkantemeterprijs in Meerveldhoven is € 4,265/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Meerveldhoven
-1.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Meerveldhoven is
27%
De prijzen van huizen in Meerveldhoven zijn het afgelopen jaar gegroeid met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Meerveldhoven.

Als bezitter van een huis in Meerveldhoven zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,265 per vierkante meter. Hiermee doet Meerveldhoven het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Veldhoven. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Meerveldhoven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Meerveldhoven in Veldhoven?

Een huis kopen in Meerveldhoven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Meerveldhoven in Veldhoven.

In de wijk Meerveldhoven in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,496 bewoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Meerveldhoven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.