De gemiddelde prijs per vierkante meter in Babberspolder West is € 3,794/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Babberspolder West
2.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Babberspolder West is
21%
De woningwaardes in Babberspolder West zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Babberspolder West.

Met een woning in Babberspolder West zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,794 per vierkante meter. Hiermee doet Babberspolder West het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlaardingen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Babberspolder West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Babberspolder West in Vlaardingen?

Een huis kopen in Babberspolder West is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Babberspolder West in Vlaardingen.

In de buurt Babberspolder West in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,696 inwoners per vierkante kilometer en 2,130 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Babberspolder West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 785 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.