De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hoevenbuurt is € 3,684/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoevenbuurt
5.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Hoevenbuurt is
25%
De prijzen van huizen in Hoevenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
33.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hoevenbuurt.

Als je een huis koopt in Hoevenbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 33.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,684 per vierkante meter. Hiermee doet Hoevenbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Vlaardingen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hoevenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hoevenbuurt in Vlaardingen?

Een huis kopen in Hoevenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoevenbuurt in Vlaardingen.

In de wijk Hoevenbuurt in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,955 inwoners per vierkante kilometer en 1,370 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hoevenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 505 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.