De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kruidenbuurt is € 4,130/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kruidenbuurt
3.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kruidenbuurt is
26%
De prijzen van huizen in Kruidenbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kruidenbuurt.

Als bezitter van een huis in Kruidenbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,130 per vierkante meter. Hiermee doet Kruidenbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Vlaardingen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kruidenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kruidenbuurt in Vlaardingen?

Een huis kopen in Kruidenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kruidenbuurt in Vlaardingen.

In de wijk Kruidenbuurt in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,660 bewoners per vierkante kilometer en 780 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kruidenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.