De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vaart Noord is € 3,983/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vaart Noord
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Vaart Noord is
42%
De prijzen van woningen in Vaart Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vaart Noord.

Met een woning in Vaart Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,983 per vierkante meter. Hiermee doet Vaart Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Vlaardingen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vaart Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vaart Noord in Vlaardingen?

Een huis kopen in Vaart Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vaart Noord in Vlaardingen.

In de buurt Vaart Noord in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,699 inwoners per vierkante kilometer en 830 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vaart Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.