De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zuidbuurt is € 3,229/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuidbuurt
3.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zuidbuurt is
27%
De prijzen van huizen in Zuidbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zuidbuurt.

Als bezitter van een huis in Zuidbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,229 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Vlaardingen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zuidbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zuidbuurt in Vlaardingen?

Een huis kopen in Zuidbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidbuurt in Vlaardingen.

In de wijk Zuidbuurt in Vlaardingen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,209 bewoners per vierkante kilometer en 1,610 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zuidbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 615 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.