De gemiddelde prijs per vierkante meter in Landgoed Driessen is € 3,387/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Landgoed Driessen
1.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Landgoed Driessen is
37%
De woningprijzen in Landgoed Driessen zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Landgoed Driessen.

Als woningbezitter in Landgoed Driessen zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,387 per vierkante meter. Hiermee doet Landgoed Driessen het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waalwijk. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,406 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Landgoed Driessen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Landgoed Driessen in Waalwijk?

Een huis kopen in Landgoed Driessen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landgoed Driessen in Waalwijk.

In de buurt Landgoed Driessen in Waalwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,359 mensen per vierkante kilometer en 1,650 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Landgoed Driessen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 655 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Waalwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.