De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Kieviet is € 7,091/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Kieviet
-4.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Kieviet is
24%
De prijzen van woningen in De Kieviet zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Kieviet.

Als je woningbezitter wordt in De Kieviet zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,091 per vierkante meter. Hiermee doet De Kieviet het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Wassenaar. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,938 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Kieviet achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Kieviet in Wassenaar?

Een huis kopen in De Kieviet is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Kieviet in Wassenaar.

In de buurt De Kieviet in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 470 bewoners per vierkante kilometer en 510 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Kieviet zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.