De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud-Boshoven is € 2,806/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Boshoven
0.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Oud-Boshoven is
20%
De prijzen van woningen in Oud-Boshoven zijn het afgelopen jaar gezakt met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Boshoven.

Als je woningbezitter wordt in Oud-Boshoven zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,806 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Boshoven het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Weert. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Boshoven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud-Boshoven in Weert?

Een huis kopen in Oud-Boshoven is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Boshoven in Weert.

In de buurt Oud-Boshoven in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 374 bewoners per vierkante kilometer en 155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Boshoven zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.