De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kalf is € 3,919/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kalf
5.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Kalf is
29%
De prijzen van woningen in Kalf zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kalf.

Als woningbezitter in Kalf zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,919 per vierkante meter. Hiermee doet Kalf het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zaanstad. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kalf voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kalf in Zaandam?

Een huis kopen in Kalf is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kalf in Zaandam.

In de buurt Kalf in Zaandam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,799 mensen per vierkante kilometer en 2,855 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kalf zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 905 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.