De gemiddelde vierkantemeterprijs in Peldersveld is € 4,177/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Peldersveld
10.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Peldersveld is
28%
De prijzen van huizen in Peldersveld zijn het afgelopen jaar gegroeid met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Peldersveld.

Als je een huis koopt in Peldersveld zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,177 per vierkante meter. Hiermee doet Peldersveld het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Zaanstad. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Peldersveld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Peldersveld in Zaandam?

Een huis kopen in Peldersveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Peldersveld in Zaandam.

In de wijk Peldersveld in Zaandam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,007 inwoners per vierkante kilometer en 2,520 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Peldersveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,075 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.