De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelwijk is € 4,731/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelwijk
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vogelwijk is
28%
De waarde van woningen in Vogelwijk zijn het afgelopen jaar opgelopen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vogelwijk.

Als je woningbezitter wordt in Vogelwijk zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,731 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelwijk het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zeist. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelwijk in Zeist?

Een huis kopen in Vogelwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelwijk in Zeist.

In de buurt Vogelwijk in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,989 bewoners per vierkante kilometer en 755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vogelwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.