De lokale huizenmarkt in Ambonwijk.

Als bezitter van een huis in Ambonwijk zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Ambonwijk het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zuidplas. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ambonwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Ambonwijk in Moordrecht?

Een huis kopen in Ambonwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ambonwijk in Moordrecht.

In de wijk Ambonwijk in Moordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,797 bewoners per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ambonwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Moordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.