De lokale huizenprijzen in Westeinde.

Met een woning in Westeinde zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,586 per vierkante meter. Hiermee doet Westeinde het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zuidplas. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Westeinde voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Westeinde in Moordrecht?

Een huis kopen in Westeinde is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westeinde in Moordrecht.

In de buurt Westeinde in Moordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,216 inwoners per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Westeinde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Moordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.