De lokale huizenmarkt in Kern Moordrecht.

Als bezitter van een huis in Kern Moordrecht zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,405 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Moordrecht het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zuidplas. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kern Moordrecht achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kern Moordrecht in Moordrecht?

Een huis kopen in Kern Moordrecht is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Moordrecht in Moordrecht.

In de wijk Kern Moordrecht in Moordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,330 bewoners per vierkante kilometer en 730 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kern Moordrecht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 275 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Moordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.