De lokale woningmarkt in Moordrecht Bloemenbuurt.

Als woningbezitter in Moordrecht Bloemenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde nam af het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,224 per vierkante meter. Hiermee doet Moordrecht Bloemenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zuidplas. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Moordrecht Bloemenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Moordrecht Bloemenbuurt in Moordrecht?

Een huis kopen in Moordrecht Bloemenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Moordrecht Bloemenbuurt in Moordrecht.

In de buurt Moordrecht Bloemenbuurt in Moordrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,314 mensen per vierkante kilometer en 335 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Moordrecht Bloemenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Moordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.