De lokale huizenprijzen in Uiterwaard.

Met een woning in Uiterwaard zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,917 per vierkante meter. Hiermee doet Uiterwaard het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zuidplas. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,717 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Uiterwaard achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Uiterwaard in Moordrecht?

Een huis kopen in Uiterwaard is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Uiterwaard in Moordrecht.

In de buurt Uiterwaard in Moordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,787 inwoners per vierkante kilometer en 155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Uiterwaard zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Moordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.