De gemiddelde prijs per vierkante meter in Eme en Broek is € 3,099/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Eme en Broek
5.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Eme en Broek is
24%
De prijzen van woningen in Eme en Broek zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Eme en Broek.

Met een woning in Eme en Broek zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,099 per vierkante meter. Hiermee doet Eme en Broek het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zutphen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Eme en Broek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Eme en Broek in Zutphen?

Een huis kopen in Eme en Broek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Eme en Broek in Zutphen.

In de buurt Eme en Broek in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,236 inwoners per vierkante kilometer en 705 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Eme en Broek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.