De gemiddelde vierkantemeterprijs in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen is € 3,093/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen
2.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen is
24%
De huizenprijzen in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen.

Als bezitter van een huis in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,093 per vierkante meter. Hiermee doet Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zutphen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen in Zutphen?

Een huis kopen in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen in Zutphen.

In de wijk Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,005 bewoners per vierkante kilometer en 990 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Stokebrand, Bagijnenland en Bronsbergen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.