De gemiddelde prijs per vierkante meter in Voorsteralleekwartier is € 2,559/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorsteralleekwartier
6.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Voorsteralleekwartier is
34%
De huizenprijzen in Voorsteralleekwartier zijn het afgelopen jaar gezakt met
-10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Voorsteralleekwartier.

Als je woningbezitter wordt in Voorsteralleekwartier zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,559 per vierkante meter. Hiermee doet Voorsteralleekwartier het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zutphen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorsteralleekwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Voorsteralleekwartier in Zutphen?

Een huis kopen in Voorsteralleekwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorsteralleekwartier in Zutphen.

In de buurt Voorsteralleekwartier in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,297 bewoners per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Voorsteralleekwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.