De gemiddelde prijs per vierkante meter in Diezerpoort is € 3,956/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Diezerpoort
4.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Diezerpoort is
39%
De woningprijzen in Diezerpoort zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Diezerpoort.

Als woningbezitter in Diezerpoort zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,956 per vierkante meter. Hiermee doet Diezerpoort het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zwolle. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,846 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Diezerpoort gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Diezerpoort in Zwolle?

Een huis kopen in Diezerpoort is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Diezerpoort in Zwolle.

In de buurt Diezerpoort in Zwolle is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,715 mensen per vierkante kilometer en 6,420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Diezerpoort zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwolle on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.