De gemiddelde prijs per vierkante meter in Marsweteringlanden is € 4,094/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Marsweteringlanden
6.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Marsweteringlanden is
24%
De woningprijzen in Marsweteringlanden zijn het afgelopen jaar gezakt met
-8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Marsweteringlanden.

Als je woningbezitter wordt in Marsweteringlanden zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,094 per vierkante meter. Hiermee doet Marsweteringlanden het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zwolle. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,846 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Marsweteringlanden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Marsweteringlanden in Zwolle?

Een huis kopen in Marsweteringlanden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Marsweteringlanden in Zwolle.

In de buurt Marsweteringlanden in Zwolle is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 70 bewoners per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Marsweteringlanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwolle on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.