De gemiddelde prijs per vierkante meter in Soestweteringlanden is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Soestweteringlanden is
24%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Soestweteringlanden.

Als woningbezitter in Soestweteringlanden zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Soestweteringlanden het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zwolle. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,846 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Soestweteringlanden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Soestweteringlanden in Zwolle?

Een huis kopen in Soestweteringlanden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Soestweteringlanden in Zwolle.

In de buurt Soestweteringlanden in Zwolle is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 82 mensen per vierkante kilometer en 295 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Soestweteringlanden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwolle on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.