Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Beneluxstraat 7.
Beneluxstraat 7
2396EEKoudekerk aan den Rijn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
2396EE, Koudekerk aan den Rijn
Type
eengezinswoning
Wonen
94m²
Geschatte waarde
€ 248.000 – € 323.000
Dit typische en vriendelijke rijtjeshuis staat in de rustige wijk Koudekerk aan den Rijn-Zuid in Koudekerk aan den Rijn. De woning is gebouwd in 1962. Deze woning komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas en vloerisolatie. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je een woning koopt in Koudekerk aan den Rijn-Zuid zit je goed. De waarde van een woning in de wijk is sneller opgelopen dan in de rest van Koudekerk aan den Rijn. Het afgelopen kwartaal zijn er 3 woningen verkocht in Koudekerk aan den Rijn-Zuid. Woningen in Koudekerk aan den Rijn-Zuid staan over het algemeen 38 dagen te koop, dus als koper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Koudekerk aan den Rijn-Zuid zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Koudekerk aan den Rijn-Zuid zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 245 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Koudekerk aan den Rijn-Zuid wordt meestal boven de vraagprijs geboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Beneluxstraat 794m²-Bekijk koopsom →
Europasingel 18119m² · (25 m² groter)€ 275.000Bekijk koopsom →
Dr Vlaanderenlaan 58110m² · (16 m² groter)€ 290.000Bekijk koopsom →
De Tas 6116m² · (22 m² groter)€ 325.000Bekijk koopsom →
Hoogewaard 98112m² · (18 m² groter)€ 350.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Beneluxstraat 7 in Koudekerk aan den Rijn écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Beneluxstraat 7? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Beneluxstraat 7, Koudekerk aan den Rijn

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Beneluxstraat 7, Koudekerk aan den Rijn.
Europasingel 18
2396EM0,11km afstand
Verkoopdatum
23 mrt 2021
Woonoppervlak
119(25 m² groter)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 2.310/m²
Dr Vlaanderenlaan 58
Verkoopdatum
1 dec 2020
Woonoppervlak
110(16 m² groter)
Vraagprijs
€ 290.000·€ 2.636/m²
De Tas 6
2396VM0,38km afstand
Verkoopdatum
2 dec 2020
Woonoppervlak
116(22 m² groter)
Vraagprijs
€ 325.000·€ 2.801/m²
Hoogewaard 98
2396AK0,15km afstand
Verkoopdatum
6 nov 2020
Woonoppervlak
112(18 m² groter)
Vraagprijs
€ 350.000·€ 3.125/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Beneluxstraat 7
2396EEKoudekerk aan den Rijn

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Beneluxstraat 7, 2396EE, Koudekerk aan den Rijn

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Beneluxstraat 7, 2396EE, Koudekerk aan den Rijn

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Beneluxstraat 7, 2396EE, Koudekerk aan den Rijn

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overBeneluxstraat 7.

1962

Bouwjaar

94

Wonen

3

Woonlagen

3

Kamers

50

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Beneluxstraat 7, Koudekerk aan den Rijn

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten bij Walter Plus. Opzeggen kan op elk moment.

  Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Bij ons betaal je geen opstartkosten om jouw proefperiode te starten en je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Als je proefperiode is afgelopen wordt er niets in rekening gebracht.

  Als je tevreden bent over de Walter Plus, kun je op elk moment online Plus activeren via je Mijn account pagina.

  Er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht na het eind van je gratis proefperiode. Lees verder →

 • Helaas! Voor zover wij weten staat Beneluxstraat 7 niet te koop. Dat betekent dat je deze eengezinswoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen huis in Koudekerk aan den Rijn wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Koudekerk aan den Rijn die wel op de markt zijn.

  Zodra je deze eengezinswoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen in Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Beneluxstraat 7, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit meer is dan de markttrends in Koudekerk aan den Rijn.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Koudekerk aan den Rijn het doet, vergeleken met Koudekerk aan den Rijn, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Een Walter Plus rapport van Beneluxstraat 7 geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van dit huis, waarin je makkelijk alle gegevens over deze eengezinswoning en de trends in Koudekerk aan den Rijn kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Beneluxstraat 7. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn of zelfs heel Nederland. Maak zoveel waarderingsrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Overzicht van vergelijkbare huizen
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Koudekerk aan den Rijn
  • Verkoopprijzen en WOZ waardes van referentiepanden in Koudekerk aan den Rijn
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Beneluxstraat 7 (éénmalige extra van € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Beneluxstraat 7 in Koudekerk aan den Rijn.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in Koudekerk aan den Rijn, hoeveel mensen bieden boven de vraagprijs, de koopsommen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je hebt om Beneluxstraat 7 in Koudekerk aan den Rijn je nieuwe thuis te maken. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor deze deze eengezinswoning in Koudekerk aan den Rijn.

  Kortom, met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1 op 1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadviezen op maat voor Beneluxstraat 7, Koudekerk aan den Rijn
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare woningen in Koudekerk aan den Rijn
  • Analyse van het biedgedrag in Koudekerk aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs.
  • Wij doen een juridische check koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vast laag tarief van € 1.950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem!

  Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1

 • De WOZ-waarde voor Beneluxstraat 7, Koudekerk aan den Rijn was € 205.000 in 2021. Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Beneluxstraat 7 in Koudekerk aan den Rijn door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.