Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Gladiolenstraat 18.
Gladiolenstraat 18
6901JAZevenaar

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
6901JA, Zevenaar
Type
eengezinswoning
Wonen
82m²
Geschatte waarde
€ 194.000 – € 217.000
Dit opvallende en vriendelijke rijtjeshuis staat in de landelijke wijk Het Grieth in Zevenaar. De woning is gebouwd in 1963. Deze woning komt met een vrijstaande houten berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie. Dit rijtjeshuis is in 2021 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in Het Grieth zit je prima. De waarde van een woning in de wijk is net zo snel opgelopen als in de rest van Zevenaar. Het vorige kwartaal zijn er 10 woningen verkocht in Het Grieth. Woningen in Het Grieth staan gemiddeld 22 dagen te koop, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua bewoners van Het Grieth zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Het Grieth zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 225 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Het Grieth wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Gladiolenstraat 1882m²-Bekijk koopsom →
Kampsingel 1385m² · (3 m² groter)€ 200.000Bekijk koopsom →
Rozenstraat 5582m² · € 185.000Bekijk koopsom →
Julianalaan 4382m² · € 185.000Bekijk koopsom →
Huygenslaan 34104m² · (22 m² groter)€ 219.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Gladiolenstraat 18 in Zevenaar écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Gladiolenstraat 18? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Gladiolenstraat 18, Zevenaar

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Gladiolenstraat 18, Zevenaar.
Kampsingel 13
6901JC0,13km afstand
Verkoopdatum
2 dec 2020
Woonoppervlak
85(3 m² groter)
Vraagprijs
€ 200.000·€ 2.352/m²
Rozenstraat 55
6901HS0,23km afstand
Verkoopdatum
26 aug 2020
Woonoppervlak
82
Vraagprijs
€ 185.000·€ 2.256/m²
Julianalaan 43
6901EM0,56km afstand
Verkoopdatum
6 okt 2020
Woonoppervlak
82
Vraagprijs
€ 185.000·€ 2.256/m²
Huygenslaan 34
6901LD0,40km afstand
Verkoopdatum
2 feb 2021
Woonoppervlak
104(22 m² groter)
Vraagprijs
€ 219.500·€ 2.110/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Gladiolenstraat 18
6901JAZevenaar

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Gladiolenstraat 18, 6901JA, Zevenaar

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Gladiolenstraat 18, 6901JA, Zevenaar

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Gladiolenstraat 18, 6901JA, Zevenaar

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGladiolenstraat 18.

1963

Bouwjaar

82

Wonen

3

Woonlagen

6

Kamers

50

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Gladiolenstraat 18, Zevenaar

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij vertalen miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de beste info op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe plek onder de zon kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als fonkelnieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten staan Gladiolenstraat 18 niet te koop. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe plek onder de zon in Zevenaar wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare huizen in Het Grieth die wel te koop staan.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle info in één rapport met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen in Het Grieth, Zevenaar of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Gladiolenstraat 18, maar ook over de omstreken. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Zevenaar.

  Als je de precieze info wil weten over hoe Het Grieth het doet vergeleken met Zevenaar, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Het Grieth, Zevenaar of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Gladiolenstraat 18 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk in één rapport. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over dit rijtjeshuis en de trends in de wijk Het Grieth kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Gladiolenstraat 18. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in Het Grieth, Zevenaar of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Het Grieth
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Het Grieth
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Gladiolenstraat 18 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Gladiolenstraat 18 in Zevenaar.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Het Grieth, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Gladiolenstraat 18 in Zevenaar je nieuwe nieuwe plek onder de zon te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Zevenaar.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Gladiolenstraat 18, Zevenaar
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in Het Grieth
  • Analyse van het biedgedrag in Het Grieth, Zevenaar
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Gladiolenstraat 18 in Zevenaar door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.