Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Meivlinderstraat 13.
Meivlinderstraat 13
3905KDVeenendaal

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3905KD, Veenendaal
Type
eengezinswoning
Wonen
85m²
Geschatte waarde
€ 281.000 – € 311.000
Vraagprijs
€ 275.000
Dit opvallende en vriendelijke hoekhuis staat in de rustige wijk De Gelderse blom in Veenendaal. De woning is gebouwd in 1996. Deze woning komt met een vrijstaande houten berging en is uitgerust met dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie. Dit hoekhuis is in 2017 voor het laatst verkocht.
Als bezitter van een woning in De Gelderse blom moet je opletten. De waarde van een woning in de wijk is minder snel opgelopen dan in de rest van Veenendaal. Het vorige kwartaal zijn er 15 woningen verkocht in De Gelderse blom. Woningen in De Gelderse blom staan gemiddeld 30 dagen te koop, dus als woningzoeker moet je snel zijn.
Qua bewoners van De Gelderse blom zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in De Gelderse blom zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 270 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In De Gelderse blom wordt gemiddeld met 3% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Meivlinderstraat 1385m²€ 275.000Bekijk koopsom →
Dagpauwooglaan 121110m² · (25 m² groter)€ 329.500Bekijk koopsom →
Vendelseweg 74104m² · (19 m² groter)€ 299.000Bekijk koopsom →
Molenstraat 19104m² · (19 m² groter)€ 260.000Bekijk koopsom →
Oudeveen 112104m² · (19 m² groter)€ 279.950Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Meivlinderstraat 13 in Veenendaal écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Meivlinderstraat 13? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Meivlinderstraat 13, Veenendaal

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Meivlinderstraat 13, Veenendaal.
Dagpauwooglaan 121
3905KP0,05km afstand
Verkoopdatum
15 sep 2020
Woonoppervlak
110(25 m² groter)
Vraagprijs
€ 329.500·€ 2.995/m²
Vendelseweg 74
3905LD0,52km afstand
Verkoopdatum
27 okt 2020
Woonoppervlak
104(19 m² groter)
Vraagprijs
€ 299.000·€ 2.875/m²
Molenstraat 19
3905AM1,24km afstand
Verkoopdatum
14 mei 2020
Woonoppervlak
104(19 m² groter)
Vraagprijs
€ 260.000·€ 2.500/m²
Oudeveen 112
3905VW1,19km afstand
Verkoopdatum
1 dec 2020
Woonoppervlak
104(19 m² groter)
Vraagprijs
€ 279.950·€ 2.691/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Meivlinderstraat 13
3905KDVeenendaal

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Meivlinderstraat 13, 3905KD, Veenendaal

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Meivlinderstraat 13, 3905KD, Veenendaal

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Meivlinderstraat 13, 3905KD, Veenendaal

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overMeivlinderstraat 13.

1996

Bouwjaar

85

Wonen

2

Woonlagen

3

Kamers

55

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Meivlinderstraat 13, Veenendaal

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei info over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze info, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle info die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus kopen via je account pagina. Lees meer ->

 • Leuk! Meivlinderstraat 13 staan sinds 3 mei 2021 te koop. Dat betekent dat je inderdaad een bod kan uitbrengen op dit hoekhuis. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het juiste bod uitbrengt en lekker in je eigen droomhuis in Veenendaal kan wonen? Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. En daarvoor moet je dus meer info weten. Met een Walter Plus krijg je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje voor slechts € 8,99 per maand. Eigenlijk is het een soort werkmap van Meivlinderstraat 13, waar je makkelijk alle info kan terugvinden.

 • Walter Living analyseert niet alleen info over het Meivlinderstraat 13, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Veenendaal.

  Als je de precieze info wil weten over hoe De Gelderse blom het doet vergeleken met Veenendaal, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in De Gelderse blom, Veenendaal of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Meivlinderstraat 13 geeft je de belangrijkste info die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle info over dit hoekhuis en de trends in de wijk De Gelderse blom kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de info van Meivlinderstraat 13. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle woningen die te koop staan in De Gelderse blom, Veenendaal of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in De Gelderse blom
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in De Gelderse blom
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Meivlinderstraat 13 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Meivlinderstraat 13 in Veenendaal.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk De Gelderse blom, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van vergelijkbare huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Meivlinderstraat 13 in Veenendaal je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Veenendaal.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Meivlinderstraat 13, Veenendaal
  • Exacte koopsommen van 100+ vergelijkbare huizen in De Gelderse blom
  • Analyse van het biedgedrag in De Gelderse blom, Veenendaal
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Meivlinderstraat 13 in Veenendaal door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.