Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Zenithlaan 218.
Zenithlaan 218
7904AJHoogeveen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7904AJ, Hoogeveen
Type
eengezinswoning
Wonen
97m²
Geschatte waarde
€ 183.000 – € 203.000
Dit fraaie en vriendelijke rijtjeshuis staat in de rustige buurt Krakeel in Hoogeveen. Het huis is opgeleverd in 1971. Dit huis komt met een vrijstaande stenen berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met dubbel glas en volledig geïsoleerd. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Krakeel zit je goed. De waarde van een huis in de buurt is sneller opgelopen dan in heel Hoogeveen. Het afgelopen kwartaal zijn er 16 huizen verkocht in Krakeel. Huizen in Krakeel zijn over het algemeen 28 dagen op de markt, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Krakeel zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Krakeel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 835 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Krakeel wordt gemiddeld met 0% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Zenithlaan 21897m²-Bekijk koopsom →
Zenithlaan 21297m² · € 179.500Bekijk koopsom →
Jupiter 3194m² · (3 m² kleiner)€ 187.500Bekijk koopsom →
De Fazant 5196m² · (1 m² kleiner)€ 169.500Bekijk koopsom →
Spireastraat 1084m² · (13 m² kleiner)€ 164.500Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Zenithlaan 218 in Hoogeveen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Zenithlaan 218? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Zenithlaan 218, Hoogeveen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Zenithlaan 218, Hoogeveen.
Zenithlaan 212
7904AJ0,02km afstand
Verkoopdatum
24 jul 2020
Woonoppervlak
97
Vraagprijs
€ 179.500·€ 1.850/m²
Jupiter 31
7904CV0,55km afstand
Verkoopdatum
16 nov 2020
Woonoppervlak
94(3 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 187.500·€ 1.994/m²
De Fazant 51
7905HB1,20km afstand
Verkoopdatum
8 jan 2021
Woonoppervlak
96(1 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 169.500·€ 1.765/m²
Spireastraat 10
7906KJ2,05km afstand
Verkoopdatum
19 aug 2020
Woonoppervlak
84(13 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 164.500·€ 1.958/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Zenithlaan 218
7904AJHoogeveen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Zenithlaan 218, 7904AJ, Hoogeveen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Zenithlaan 218, 7904AJ, Hoogeveen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Zenithlaan 218, 7904AJ, Hoogeveen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overZenithlaan 218.

1971

Bouwjaar

97

Wonen

2

Woonlagen

4

Kamers

94

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Zenithlaan 218, Hoogeveen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente data op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Zenithlaan 218 niet op de markt. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Hoogeveen wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Krakeel die wel op de markt zijn.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle data verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Krakeel, Hoogeveen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Zenithlaan 218, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Hoogeveen.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Krakeel het doet vergeleken met Hoogeveen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Krakeel, Hoogeveen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Zenithlaan 218 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over dit rijtjeshuis en de trends in de buurt Krakeel kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Zenithlaan 218. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Krakeel, Hoogeveen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Krakeel
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Krakeel
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Zenithlaan 218 (+ € 14,95)
 • Zeker. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Zenithlaan 218 in Hoogeveen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Krakeel, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Zenithlaan 218 in Hoogeveen je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Hoogeveen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Zenithlaan 218, Hoogeveen
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Krakeel
  • Analyse van het biedgedrag in Krakeel, Hoogeveen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Zenithlaan 218 in Hoogeveen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.