Walter Blog

Laat je niet gek maken. Krijg grip op je huizenjacht.

Mensen

Kom eens kijken! Een dagje op bezoek bij Walters Madurodam.

Kom eens kijken! Een dagje op bezoek bij Walters Madurodam. Je krijgt een beter beeld van je droomwoning en de buurt van een afstand. Dit is hoe wij data toepassen om een kloppend beeld te vormen van een buurt.

Opiniestukken · 6 minuten leestijd
Waarom kies je voor een bouwkundige keuring bij het kopen van een huis?

Waarom kies je voor een bouwkundige keuring bij het kopen van een huis? Als je een bod gaat doen is het niet per se nodig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Walter legt uit en helpt je jouw keuze te onderbouwen.

Huis kopen & bieden · 5 minuten leestijd
Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis.

Walters winnende bod voor Jesse Buitenhuis. Vertrouwen op data en op basis daarvan een van de belangrijkste beslissingen uit je leven maken. Jesse deed het en bracht het winnende bod uit.

Klanten aan het woord · 3 minuten leestijd
Vervang de taxateur door technologie en automatische waardemodellen gebaseerd op data.

Vervang de taxateur door technologie en automatische waardemodellen gebaseerd op data. De monopoliepositie van de taxateur is bepalend voor de hypotheekschuld van miljoenen huizenbezitters. Tijd voor een onafhankelijke toezichthouder die waardemodellen juist beoordeelt.

Opiniestukken · 5 minuten leestijd
#huizenjacht - Loes Wagemans.

#huizenjacht - Loes Wagemans. Met hulp van Walter Living, een makelaar en het dagelijks checken van Funda, vonden Loes en Eric een parel van een monumentaal huis in het hart van Amsterdam.

Klanten aan het woord · 5 minuten leestijd
#mijnhuis - Thuis bij Johan.

#mijnhuis - Thuis bij Johan. Johan woont - zoals een rasondernemer dat betaamt - boven zijn werk aan de Prins Hendrikkade te Amsterdam.

Klanten aan het woord · 3 minuten leestijd
Woning kopen? Laat je niets wijsmaken, word zelf wijzer!

Woning kopen? Laat je niets wijsmaken, word zelf wijzer! Is koopgeluk een hoax? Journalist Martine Hooijer zet wat feiten over het kopen van een huis uiteen.

Opiniestukken · 4 minuten leestijd
#mijnhuis - Thuis bij Tom en Corine.

#mijnhuis - Thuis bij Tom en Corine. Tom en Corine zijn pas écht thuis als ze samen zijn in hun rustige huis op misschien wel het drukste punt van Amsterdam.

Klanten aan het woord · 4 minuten leestijd
#mijnhuis - Thuis bij Max.

#mijnhuis - Thuis bij Max. Max voelt zich pas écht thuis als hij 's ochtends met een kop thee van zijn uitzicht op het IJ kan genieten.

Klanten aan het woord · 2 minuten leestijd
Het voorlopig koopcontract tekenen (huis kopen deel 4).

Het voorlopig koopcontract tekenen (huis kopen deel 4). Een voorlopig koopcontract is niet zo 'voorlopig' als je denkt. In Huis Kopen deel IV vertellen we wat een koopakte of voorlopig koopcontract eigenlijk is.

Huis kopen & bieden · 6 minuten leestijd
Locatie, locatie, locatie. Voel je thuis in de stad.

Locatie, locatie, locatie. Voel je thuis in de stad. Het leven in de stad verplaatst zich steeds meer naar de straat. Wat is er voor nodig om je buitenshuis thuis te voelen? En hoe helpt technologie door meer plekken digitaal te vertegenwoordigen?

Opiniestukken · 3 minuten leestijd
Ronald kocht zijn droomhuis met de hulp van Walter Living.

Ronald kocht zijn droomhuis met de hulp van Walter Living. Ronald heeft met hulp van Walter het winnende bod uitgebracht op zijn droomhuis. Lees zijn referentie.