De gemiddelde vierkantemeterprijs in Landgoederenbuurt is € 3,412/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Landgoederenbuurt
6.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Landgoederenbuurt is
24%
De waarde van huizen in Landgoederenbuurt zijn het afgelopen jaar gedaald met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Landgoederenbuurt.

Als bezitter van een huis in Landgoederenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,412 per vierkante meter. Hiermee doet Landgoederenbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Almere. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Landgoederenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Landgoederenbuurt in Almere?

Een huis kopen in Landgoederenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landgoederenbuurt in Almere.

In de wijk Landgoederenbuurt in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,671 bewoners per vierkante kilometer en 1,670 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Landgoederenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 795 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.