De gemiddelde vierkantemeterprijs in Stripheldenbuurt is € 3,631/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Stripheldenbuurt
7.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Stripheldenbuurt is
33%
De huizenprijzen in Stripheldenbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Stripheldenbuurt.

Als je een huis koopt in Stripheldenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,631 per vierkante meter. Hiermee doet Stripheldenbuurt het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Almere. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Stripheldenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Stripheldenbuurt in Almere?

Een huis kopen in Stripheldenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stripheldenbuurt in Almere.

In de wijk Stripheldenbuurt in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,078 inwoners per vierkante kilometer en 2,510 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Stripheldenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.