De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bosgebied is € 7,587/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Bosgebied
-6.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bosgebied is
33%
De woningprijzen in Bosgebied zijn het afgelopen jaar toegenomen met
34.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bosgebied.

Als je een huis koopt in Bosgebied zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 34.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,587 per vierkante meter. Hiermee doet Bosgebied het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amersfoort. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bosgebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bosgebied in Amersfoort?

Een huis kopen in Bosgebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bosgebied in Amersfoort.

In de wijk Bosgebied in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 226 inwoners per vierkante kilometer en 380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Bosgebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.