De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitenveldert-West is € 6,828/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitenveldert-West
6.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Buitenveldert-West is
33%
De woningprijzen in Buitenveldert-West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitenveldert-West.

Als woningbezitter in Buitenveldert-West zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,828 per vierkante meter. Hiermee doet Buitenveldert-West het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amsterdam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitenveldert-West gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitenveldert-West in Amstelveen?

Een huis kopen in Buitenveldert-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitenveldert-West in Amstelveen.

In de buurt Buitenveldert-West in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,784 mensen per vierkante kilometer en 7,795 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Buitenveldert-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,650 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.