De lokale huizenmarkt in De Bouwhof.

Als je woningbezitter wordt in De Bouwhof zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 28.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,152 per vierkante meter. Hiermee doet De Bouwhof het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Apeldoorn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,722 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Bouwhof voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in De Bouwhof in Ugchelen?

Een huis kopen in De Bouwhof is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Bouwhof in Ugchelen.

In de buurt De Bouwhof in Ugchelen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,160 bewoners per vierkante kilometer en 1,010 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Bouwhof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ugchelen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.