De lokale huizenprijzen in Ugchelen.

Met een woning in Ugchelen zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,964 per vierkante meter. Hiermee doet Ugchelen het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Apeldoorn. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,722 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ugchelen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Ugchelen in Ugchelen?

Een huis kopen in Ugchelen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ugchelen in Ugchelen.

In de buurt Ugchelen in Ugchelen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,163 inwoners per vierkante kilometer en 1,495 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Ugchelen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 475 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ugchelen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.