De gemiddelde prijs per vierkante meter in Klingelbeek e.o. is € 5,142/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Klingelbeek e.o.
2.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Klingelbeek e.o. is
33%
De woningprijzen in Klingelbeek e.o. zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Klingelbeek e.o..

Als je woningbezitter wordt in Klingelbeek e.o. zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,142 per vierkante meter. Hiermee doet Klingelbeek e.o. het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Arnhem. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Klingelbeek e.o. voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Klingelbeek e.o. in Arnhem?

Een huis kopen in Klingelbeek e.o. is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Klingelbeek e.o. in Arnhem.

In de buurt Klingelbeek e.o. in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 693 bewoners per vierkante kilometer en 550 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Klingelbeek e.o. zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.