De gemiddelde prijs per vierkante meter in Malburgen-West is € 3,277/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Malburgen-West
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Malburgen-West is
36%
De huizenprijzen in Malburgen-West zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Malburgen-West.

Als je woningbezitter wordt in Malburgen-West zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,277 per vierkante meter. Hiermee doet Malburgen-West het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Arnhem. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Malburgen-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Malburgen-West in Arnhem?

Een huis kopen in Malburgen-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Malburgen-West in Arnhem.

In de buurt Malburgen-West in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,515 bewoners per vierkante kilometer en 2,250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Malburgen-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 725 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.