De gemiddelde prijs per vierkante meter in Spijkerkwartier is € 3,898/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Spijkerkwartier
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Spijkerkwartier is
43%
De prijzen van woningen in Spijkerkwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Spijkerkwartier.

Met een woning in Spijkerkwartier zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,898 per vierkante meter. Hiermee doet Spijkerkwartier het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Arnhem. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,619 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Spijkerkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Spijkerkwartier in Arnhem?

Een huis kopen in Spijkerkwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Spijkerkwartier in Arnhem.

In de buurt Spijkerkwartier in Arnhem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,852 inwoners per vierkante kilometer en 4,885 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Spijkerkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 23% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.